O zi ca oricare alta

Nu zău! Cât de idiot trebuie să fii să crezi că sfârşitul lumii vine aşa, bătând din palme.

sfmfmfmmmf_91727000Dar e plină lumea de ei. Şi-au vândut casele, şi-au cheltuit toată averea, şi-au construit buncăre, s-au sinucis să nu prindă sfârşitul lumii, s-au sinucis pentru că au fost dezamăgiţi că nu a mai venit şi multe alte minuni pe care doar un om idiot le poate face.

Nu îmi stă în fire să jignesc fără motiv, dar după atâta timp, de când s-a dat frâu la vestea asta, deja fierb când aud de sfârşitul lumii şi de ce e capabilă lumea să facă pentru a nu se întâmpla. Iar de data asta, nu îmi poate spune nimeni “Bă tâmpit-o, da tu de ce nu crezi?? E adevărat de data asta!!”

Oamenii nebuni vor susţine probabil că de aia nu a mai venit pentru că ei s-au rugat atâta de tare iar Dumnezeu i-a ascultat. Dar probabil e doar o amânare. Vine mai târziu!

Oare e suficient să lansezi o ameninţare apocaliptică anonimă pe internet astfel încât să creezi atâta haos? Isterie în masă. Să scoţi la iveală naivitatea şi prostia fără măsură!

Cum vorbeam cu cineva zilele trecute, cineva a scos bani frumoşi din propaganda asta şi s-a amuzat copios. Şi probabil încă mai scoate, chiar dacă, spre dezamăgirea depresivilor, nu a venit sfârşitul!

Staţi liniştiţi că vor mai fi multe până dispărem dar sfârşitul real nu îl va prevesti nimeni! Ştiţi şi voi, lucrurile mari se întâmplă când te aştepţi mai puţin Winking smile

p.s: Inclusiv figurina maya din imagine scoate limba la noi!

Comments

  1. eu ma petrec alaturi de sfarsitul lumii daca da ceva de baut ca cele 6 beri pe care le-am devorat nu imi sunt de ajuns, daca nu... sa cante la alta masa, totusi las doar asa un nou zvon pentru amatorii de senzatii tari: PREGATITI-VA la anu vine al 3lea razboi mondial yuhuuu. Viva la revolution !

    Ave MIE..
    www.dragonathus.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Scuza-ma, din nou... dar vine o pl! Nu vine nimic!
      Toata lumea o ia razna! Toata lumea e profet si prezice dezastre!
      I`m tired of them!
      Oamenii nu mai stiu sa aiba o viata, sa traiasca!
      Vai s-amar!

      Delete

Post a Comment

O parere, ceva?

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine