Din categoria "Murim!"

Oamenii sunt fenomenali. Unul din lucrurile care ne diferenţiază de animale este imainaţia şi capacitatea de a crea lucruri noi. Lăsând la o parte teoria mea cum că oamenii chiar sunt nerăbdători să vină sfârşitul lumii şi să moară, bipezii s-au obişnuit să facă reclamă din chestia asta. Este foarte interesant să anunţi că vine sfârşitul lumii. Toată lumea e curioasă, creşte audienţa şi uite încă o ştire bombă pe micul ecran.
Oameni buni, pregătiţivă! Mâine dispare o parte din uscat. Vine un cutremur atâta de mareee că va înghiţii câteva insule!! Calcule precise... deci nu ne jucăm cu matematica. Dacă formulele spun că vine cutremurul, atunci vine! Şi nu unu de jucărie. Va avea în jur de 15 grade Richter. Vă daţi seama?!?

Întrebări de om prost:
- Cum ştie el cu ţ zile înainte că vine cutremurul când cele mai sofisticate aparate îl detectează în avans cu abia 30 de secunde?!?
- De când există omenire, nu s-a înregistrat cutremur mai mare de 10 grade şi acuma dintr-o dată vine unu de 15 grade?!?

Aa şi uite faza şi mai tare. Dacă acuma nu se întâmplă nimic, in 21 octombrie sigur vine cutremurul! În 20 va mai amâna cu o lună şi tot aşa până ajunge la concluzia că defapt în 21 decembrie 2012 vine, că doar atunci vine sfârşitul lumii, nu?
Şi nenea ăsta va dispărea când îşi va da seama că s-a dat în spectacol aiurea?

What's the point? Numa eu nu înţeleg care e faza cu sfârşitul lumii?
Ce e şi mai trist, lumea încă muşcă ştirile astea şi se panichează, fac mătănii, dau de pomană, poate poate îşi spală păcatele şi ajung la Sf. Petru şi nu la Scaraoski.

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Organizare si Bullet Journal (BuJo)