Piedicile din fata expunerii

Anul acesta, dupa 8 luni de zile, in data de 10 ianuarie am postat un nou clip pe canal. Si a prins atat de bine incat nu ma asteptam la o astfel de reactie din partea vlogosferei.

Dupa prima postare, dupa primul impuls care mi-a dat curaj sa ma expun pentru prima data, m-am blocat. Incotro o iau, ce vreau sa fac, cum se face, de ce nu iese bine, de ce a iesit asa rau, de ce nu am avut reactii si asa mai departe.

Fiind consumator zilnic de YouTube pentru ca deh, nu ma uit la TV, am mai aflat una alta insa nu am gasit ceea ce speram sa gasesc si anume, o reteta pentru a face clipuri de succes. Sunt tot felul de trucuri, intr-adevar dar niciunul nu se ridica la nivelul meu. Si asta nu trebuie sa sune superior dar nu am de gand sa ma bag in scandalurile din trending si sa ma maimutaresc in fata camerei sa ma fac de ras pentru vizualizari. EXCLUS!

Vreau sa transmit un mesaj, vreau sa-i ajut pe altii si vreau sa fie ceva mai mult decat o simpla filmare.

Secretul este ca nu este niciun secret. Daca am un mesaj util, canalul va creste de la sine, curat si sanatos.

Trecand de toate aceste lucruri, am aflat intr-adevar lucruri care ajuta dar toate sunt legate de SEO si cum functioneaza internetul si platforma in sine, nu de cum sa faci un clip propriuzis.

Astfel, am stat si m-am gandit ce as putea sa transmit asa de inceput iar cea mai buna idee pe care am avut-o a si dat roade. M-am gandit la mine. Ce se intampla cu mine. Asa cum eu vreau sa ma apuc de YouTube, in fiecare zi vor si altii. Mai tineri sau mai copti.

Intrebarile de la care a pornit totul au fost: De ce m-am blocat? De ce nu m-am tinut de treaba? Ce m-a impiedicat sa continui in urma cu 8 luni.
Astfel, am scos in evidenta 6 blocaje cu care m-am confruntat si cu care sunt sigura ca se confrunta majoritatea la inceputul acestui drum:
1. Nu am aparatura performanta si specializata si nu vor arata bine primele mele clipuri;
2. Vorbesc singura in casa si ma simt aiurea facand asta;
3. Nu dau bine pe camera si am o voce naspa pe inregistrare;
4. Nu stiu sa editez;
5. Nu o sa se uite nimeni la clipurile mele;
6. O sa imi iau hate gratuit si fara motive intemeiate.

Am incercat sa acopar cat de bine pot fiecare punct si avand in vedere reactiile, cred ca am reusit.

Planuiesc sa merg in paralel si cu acest blog, chiar daca nu mai am aceeasi inclinatie la scris pe care am avut-o la inceput insa cred ca se pot completa frumos.

Daca si tu, cititorule, ai vreo tentativa sa faci YouTube, urmareste clipul:

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine