2020

Desi este un cliseu, este foarte sanatos sa iti trasezi cateva obiective la final sau inceput de an pentru anul care vine.

Asta am facut si eu insa la fel de benefic este sa le tii pentru tine.
Este mitul acela ca daca ai planuri si le spui cuiva, ai toate sansele sa nu le mai realizezi dar atata timp cat le tii pentru tine si te gandesti la ele, Universul va lucra cu tine si te va ajuta sa le indeplinesti.
Pe langa toate acestea, mai cred intr-un lucru si anume, faptul ca unele lucruri nu se vor intampla in cel mai scurt timp sau poate nici macar in acel an in care ti-ai propus doar pentru ca nu esti pregatit.

Am trecut prin multe rahaturi de-a lungul timpului si toate au venit cu un bagaj de invatatura care mi-au demontrat la momentul oportun ca eu pot sa trec peste acel lucru si ca de aceea mi s-a intamplat pentru ca eram suficient de pregatita sa invat lectia respectiva.
Nicio piedica nu este prea mare. Totul tine de autocontrol.

Un lucru care ma ajuta maxim in momente de cumpana este o mantra pe care mi-o repet. Este valabila si in cazul unei dureri sa spunem, "Cedeaza durerea inaintea mea." iar la situatii naspa "Va trece inainte sa cedez eu."
Ma ajuta enorm pentru ca eu cred cu tarie ca asa este. Nu e ca si cum mi-ar pune cineva cutitul la beregata si m-ar omori la propriu asa ca o situatie nu are cum sa ma faca sa cedez.

Lasand asta la o parte, am pornit in anul 2020 cu un vibe pozitiv si acest lucru ma va ajuta sa bifez cat mai multe lucruri din lista mea de dorinte pentru acest an. Daca nu voi reusi sa indeplinesc anumite lucruri va fi pentru ca nu este momentul potrivit, nu pentru ca am esuat eu.

Si, legat de treaba asta cu esecul, mi-am amintit de o replica geniala si plina de adevar (nu e mot-a-mot, dar e ceva de genul): Esecurile sunt in sinea lor tot o reusita. Cu cat esuezi de mai multe ori, elimini defapt niste variante care nu functioneaza si incet incet ajungi la varianta care functioneaza si te impinge spre succes.

Ca o concluzie, acest post nu are neaparat un scop, dar am simtit nevoia sa mentionez toate aceste lucruri pentru ca sunt cel mai bun lucru la care te poti gandi la un inceput de an.

Unele lucruri s-ar putea sa sune ca si cum eu nu fac nimic, si astept sa imi arunce Universul cu noroc in cap. NU. Nici vorba. Fiecare actiune are o reactiune. Fara actiune nu este acea reactiune care poate fi pozitiva doar daca actionezi pozitiv.

Pozitivitate inaintea negativitatii. Incredere ca se poate mai bine si tot ceea ce trebuie sa se intample, bun sau rau, se va intampla in momentul potrivit; iar daca vine un necaz, este ca sa inveti ceva nu ca sa te doboare. Necazul cedeaza inaintea TA! 100%

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine