Provocarea prezervativului cu apa



Uite un nou challenge pe youtube. daca ar fi reclama la rezistenta si siguranta prezervativelor sau daca ar promova cumva treaba asta sau daca ar lasa un mesaj poate nu ar fi CHIAR atat de stupid.

In alta ordine de idei este vorba despre tineri nebuni carora li se pare amuzanta reactia unui prezervativ umplut cu apa in momentul impactului cu capul lor. Miracolul se produce atunci cand "balonasul" nu se sparge din prima si le inconjoara capul asa plin cu apa cum e.
Acuma stau sa imi imaginez ce "superba" e senzatia loviturii acestuia, momentul spargerii pe fata si in final lipirea ramasitelor de prezervativ de fata, sa nu mai zic de gulerul balonului strans pe gat...
Prezervativul ala e lubrifiat pe ambele parti... minunata senzatia lub-ului pe fata.
Sau face bine la ten?

Thumbs up pentru prostie!
Cu toate acestea, nu e cea mai rea chestie. am dat intamplator peste alt challenge tot cu prezervative dar de data asta, le trag pe nas. (Search for: nose condom challenge)
Eu nu mai am alte cuvinte pentru asta.



P.S. Poate voi face un top al celor mai stupide challenge-uri pe Youtube, nu in scopul de a va da voua idei sa va tampiti de cap ci pentru a scoate in evidenta la ce riscuri se supun unii. Unele provocari au lasat arsuri de grad 2 pe pielea tampitilor (nu ii pot numi altfel)

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine