Nebuna in ploaie

O iesit nebuna noaptea la 11 pe ploaie cu bicicleta la plimbare! Ca sa faca o aparitie neasteptata la cantare! Nu ar fi prima data cand iese la plimbari neasteptate dar de data asta a fost constructiv.
A invatat sa conduca si mai bine cu o mana ca cealalta mana era ocupata sa tina gluga in cap. Ce conta ca ploua si oricum se uda... doamne feri sa se ude parul. Macar atata sa fie uscat!
A facut spectacol, ce mai... oamenii radeau ca spartii cand vedeau o nebuna pe bicicleta pe pietonala in plina ploaie aproape torentiala.
Masinile nu au fost mai prejos. Una chiar a avut grija sa prinda din plin balta pe langa care nebuna tocmai trecea. Si asa sa dus si parul uscat!
Ajunsa nebuna in parcul 1 dec, ce sa vezi... reteta e simpla. Bordura, groapa dincolo, frunze multe peste si adaugam balta care le acopera pe toate de le aseaza la nivel cu asfaltul. Bolunda o ia din plin si uite asa face baie! Cade ca o vedeta de pe podium in mijlocul baltii. Macar daca nu era noroi pe fundul baltii.
Asa din intunericul noptii, apare bunul samaritean care  ii da nebunei sansa sa se usuce cat de cat inainte de a o lua catre casa. Unde sa mai mearga la cantare dupa ce s-a adapat in parc??!
Asadar in timp ce nebuna incearca sa se usuce cat decat in amabilitatea samariteanului care, de asemenea, se gandea la ce categorie patologica sa o introduca pe ratacita, a primit si o lectie utila. Din vorba in vorba, a primit si o lectie pe care nebuna o stia dar pe care nimeni nu i-a spus-o niciodata intr-o maniera atat de transanta! Poate asa, in sfarsit a bagat la cap si poate incepe sa ridice capul!
Asadar, a urcat nebuna inapoi in sa si a fugit acasa, de data asta fara incidente.
Toate gramada, a fost amuzant!

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine