Pentru ca suntem oameni

Suntem oameni. Pretentiosi, mofturosi, vesnic nemultumiti. Cu cat avem mai mult, cu atat vrem si mai mult. Cel care are mai mult se plange ca ii lipsesc mai multe si are nevoie de mai mult. Orice am face, oriunde am ajunge, oricat am avea niciodata nu va fi bine, nu va fi suficient. ~Pentru ca suntem oameni.
Sa nu fim multumiti, este modul nostru de a evolua. Unii spun ca e bine sa te multumesti cu putin altii sa vrei tot timpul si mai mult ca sa nu te blochezi. Nu stiu ce sa zic. Toate au o limita la un moment dat si acuma ma refer la acei oameni multi mega hyper miliardari in nu stiu ce unitate monetara care nu au ce face cu banii aia nici in 10 vieti. Ce sa vrei mai mult? Ar trebui sa vrei o familie, o viata efectiva pentru ca aia garantat lipseste daca se sterge si la cur cu bani. Dar deja acolo e ca drogul. Nu mai conteaza nimic in lumea asta decat banii; cat mai multi bani si obiecte scumpe si vile si ce stiu eu ce alte chestii pe care poate nu le va folosi niciodata. ~Pentru ca suntem oameni.
Nici in relatii nu e mai diferit pentru unii. Intalnim persoana poate perfecta pentru noi, cel putin din punctul nostru de vedere si fix acea persoana nu ne vrea. Ajungem sa fim iubiti de persoane extraordinare pentru care nimic nu mai conteaza si fix pe acele persoane nu le vrem. Nu vom fi multumiti niciodata cu ce avem. Rare sunt iubirile acelea vesnice. Acele suflete pereche... Exista oare?
La final de zi ne dam seama ca defapt persoana care o iubim nici macar nu e buna pentru noi sau chiar ne face rau intr-un fel sau altul. Pe acea persoana o doare fix in cur de noi pe cand persoana care poate ar da orice sa o observam ramane o umbra in viata noastra si cam atat. Pentru ca suntem oameni.
Plangem si suferim din cauza idiotului sau idioatei pe care o vrem ca nu ne baga in seama dar noi defapt facem acelasi lucru pentru acel cineva care are sentimente reale.
Trist!
Pentru ca suntem oameni...

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine