M-am lenevit

Nu am nicio scuză plauzibilă pentru absenţa mea de pe blog. Pot da vina pe lipsa de inspiraţie dar am o agendă ocupată în mare parte de subiecte numa bune de pus oricând online (nici eu nu ştiu ce mai aştept…). Am deschis programul să vă scriu ceva aproape zilnic. Până se deschidea, porneam Rummy pe facebook şi când mă săturam de joc, închideam şi programul. Genial!

Nu am avut chef şi stare să scriu. Acuma în schimb, m-am apucat de vreo 3 lucruri deodată printre care articolul ăsta fără introducere, subiect, probabil nici final nu va avea dar măcar e ceva Smile.

O altă chestie e o tentativa de a schimba fatada blogului sau macar headerul. Nu dau detalii ca daca nu iese, nu vreau sa imi dau singura cu firma in cap.

A treia si ultima chestie ar fi ceva proiect pe care trebuie sa il predau luni si la care nu stiu nici de unde sa incep. Dar am deschis Word-ul, deci e un inceput Smile.

Mna, gata. Am făcut şi asta. Măcar task-ul ăsta îl pot şterge de pe listă deşi am impresia că nu rămân cu celelalte două doar. Cred că voi mai băga un episod, două… din Mentalistul (noua “achiziţie” în materie de seriale).

So, see ya!

Comments

Post a Comment

O parere, ceva?

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine