JOS ACTA!!

ACTA - noua ameninţare a internetului. Defapt singura de intensitatea asta din câte ştiu. Ce este ACTA, au explicat foarte bine şi concis cei de la Creative Monkeyz aici, eu nu mai revin. Ceea ce trebuie reţinut, dacă nu luptâm pentru rahatul ăsta şi trece în iunie, oficial we're fucked!! Mă refer la amatorii de internet. Ne putem gândi ca la un comunism al internetului. Având în vedere că vor să scoată toate site-urile care au chestii cu copyright (şi toate au aşa ceva), vor mai rămâne site-urile guvernamentale sau mai ştiu eu ce site-uri de interes zero pentru navigator.

There might be a good part in all this shit! Şi acuma o să o zic aşa nefiltrată. Poate pruncii ar ieşi din bârlogul virtual şi s-ar juca mai mult în faţa blocului. Ar mai socializa şi real, nu numa pe mess şi mirc. Poate le-ar creşte şi IQ-ul că s-a degradat mult în ultimii 10 ani.

Anyway, lăsând la o parte the good part, în 11 februarie se vor ţine proteste prin ţară. Inclusiv la Oradea, şi încurajez lumea să iasă la statuia lui Mihai Viteazul.

Petiţii:
http://www.realitatea.net/petitie-romania-nu-vrea-acta-semnati-aici_908671_semneaza.html
https://secure.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/

Comments

  1. Jos A.C.T.A.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

O parere, ceva?

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine