Vara Verde 2011

Trebuia să amintesc de asta şi înainte să se întâmple, dar măcar vă las cu impresiile.
S-a încheiat prima ediţie a Festivalului Vara Verde. Ateliere de creaţie pentru copii, desene pe asfalt, confecţionări de zmee, toate acestea la Orăşelul Copiilor. La Cetatea Oradea s-au proiectat filme cu tema "Aventură în Natură", ne-am uitat la stele şi planete prin telescop şi s-a cântat la chitara în Sala Roşie.
La Podul de lângă pizzeria The Bridge/Podul Pietonal/Podul de la nuiele/Podul Intelectualilor şi câte denumiri o mai avea, s-a ţinut tiroliana. Coarda a fost trasă de pe la mijlocul podului, până la un pom de pe malul stang al Crişului, având aproximativ 30m. De echipare şi asigurare s-au ocupat cei de la Salvamont.
Acuma m-am dat şi eu prima dată, şi pot spune că aş putea face asta o zi întreagă fără să mă satur, la fel ca şi TSA-ul (în copac - că veni vorba, aş vrea să cobor şi în peşteră/aven pe coardă... poate va fi şi aia o data).
Per ansamblu, pot spune că festivalul a avut succes. Nu neaparat că a atras exagerat de multă lume, dar a unit multe persoane care s-au implicat activ în organizare şi desfăşurare.

Să dau nişte numere, aprox. 100 de persoane la telescop, în jur de 40, 50 de persoane la tiroliana, cam 30 de persoane la concertul de chitara, iar la ateliere nu pot să spun, dar au fost adunaţi copiii care au mers cu parinţi sau bunici la joacă în parc, deci au fost şi aoclo destui.

Festivalul a fost organizata de ECOTOP Oradea, în parteneriat cu ANST, DJST, Salvamont, Apele Române, Orăşelul Copiilor, Cetatea Oradea sponsorizat de Alpin expe.

Să sperăm că nu a fost unica ediţie.

Comments

  1. Câteva link-uri...

    http://dani-hellgaming.com/2011/07/tiroliana-pe-crisul-repede-in-weekend/

    http://86.124.112.57/locale/oradea/INEDICopiii-asteptati-dea-tiroliana-Cris_0_514748552.html

    http://bihorstiri.ro/cu-tiroliana-peste-crisul-repede-la-podul-mic/

    http://www.crisana.ro/stiri/eveniment-14/senzatii-tari-pe-drumul-scurt-de-la-pod-spre-mal-111860.html

    ReplyDelete

Post a Comment

O parere, ceva?

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Organizare si Bullet Journal (BuJo)