Finally pe Boi!

'Ajunsăi şi io pă Boi!'
Acuma în 19-21 l.c. am fost pe Valea Boiului, a 'ţ'-a tentativă, în sfârşit reuşită. Doar 4 persoane, 2 corturi, 3 zile, maraton de cărţi.
Am încercat să ajungem la o poiană mărişoară mai sus de cascadă, dar oile au fost un motiv să nu stăm acolo, şi am ajuns să campăm înainte de cascadă (la vreo 50 de metri, sau nici atât).
Marţi, vreme bună, soare, un pic obosiţi, moleşiţi de la oboseală, am facut un mini baraj din pietre pe vale, iniţial pentru a ne putea ţine conservele şi sticlele de căldură la rece. Cum evolua treaba, a devenit un adevărat proiect ingineresc. ''Canalele'' construite ulterior, au fost numai bune pentru navigarea bărcilor şi vapoarelor din ziar.
Seara vreme bună, partide de cărţi, mâncare şi somn.
Miercuri, trezirea pe la 11. Pe la 1 ploaie torenţială până la ora 7 seara. Între timp, maraton de Whist şi Hearts. Distracţia serii, foc dupa ploaie cu lemne îmbibate în apă şi hârtie umedă. Noroc cu răşina şi crenguţele de brad. O adevărată realizare într-un final, şi un Rolton gustos!
Joi înnorat cu găuri de senin pentru câte o rază de soare. Am pornit pe la 4 şi ceva către Bratca şi bineînţeles că şi ploaia a început, ca norocul, nu tare. Am avut timp de bere şi Hearts în bar, cam o oră.
Vroiam să ne şi bălăcim la cascadă, dar marţi eram prea obosiţi iar miercuri a plouat. Dar per ansamblu, a ieşit foarte bine!

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Organizare si Bullet Journal (BuJo)