Din 2000 încoace tot murim!

Deci lumea chiar cere să moară!
În `99 toţi erau cacaţi pe ei că vine sfârşitul lumii şi murim. Şi ţin minte că era vorba că o să scuipe cerul flăcări peste noi si vom arde de vii! Adevărul e că la Revelion, cu puţină imaginaţie, îţi puteai imagina focurile de artificii ca fiind acele flăcări ale cerului. Miracol! Am mai primit o şansă. Dar suna frumos că în 2000 se încheie socotelile pe Pământ... număr frumos, rotund, a prins bine la public.
Acuma de câţiva ani, au descoperit deştepţii lumii scrierile tribului Maya. Calendarul lor se termină cândva în decembrie 2012. Tragedie! Poate pur şi simplu s-au săturat să scrie pe calendar :)) (nu ştiu cum arată şi sincer nu îmi pasă).
Acuma că lumea s-a liniştit cu ideile geniale cum că ne schimbăm structura funcţională, se inversează polii (care s-au mai inversat de câteva mii de ori de-a lungul vieţii Terrei) şi ne va afecta viaţa şi doar cei puternici vor supravieţui schimbarilor; Un geniu preot sau ce naiba o fi... supra supra evoluat care a vorbit cu nu ştiu ce entităţi, sfârşitul lumii va fi în weekend! 21 Mai, mai exact! Şi desigur, ca să prindă la public şi asta, a umplut america de panouri de înştiinţare şi se extinde prostia şi peste oceane! Că vezi doamne, în Apocalipsa (via. Biblia) scrie că înainte de sfârşitul lumii, toată lumea va fi anunţată de revenirea lui Hristos pentru a ne judeca!
OK! Serios acuma... Oare câţi se sinucid in 21?

Wake up World!

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine