ECOTURA 2009

Mna... s-a incheiat si a X-a editie a ECOTURII. Trist, dar nu avem ce face.

Totusi, sa incep cu inceputul... Bagaj greu, trezire devreme, ajuns in gara, tren, ajuns la Bratca, cafea, MARŞ! Am sperat ca o sa treaca ceva masina dispusa sa ne duca pana sus in Damis, dar au trecut in jur de 10 si degeaba. Intr-un final am ajuns, ne-am instalat pe terasa, am vizitat casa ca eu nu o vazusem de cand s-a pus sura la punct si ne-am pus sa halim. Ultima destinatie din zi, locul de campare. Un platou imens, iarba vrede, lemne de foc la greu, padurea aproape, valea la 10 minute. Ne-am instalat corturile, am adunat lemne de foc, am facut vatra si ne-am pus la povesti langa niste bere si palinca (facuta de noi la Damis din mere). Din pacate la 9 a inceput sa picuresi ne-am bagat la corturi. Eram si obositi, nici vremea nu tinea cu noi, dar in rest a iesit chiar OK.

A doua zi, am stat singura o vreme... Mafi cu Alex au mers sa marcheze traseul. Pe la 6 si ceva au pornit spre Damis, sa ajute la carat bagaje. Pe cand s-au intors am mai tras o tura buna de somn. In fine.

Am avut 4 echipaje, doua din Gojdu si doua din CFR. Prima seara a decurs relativ bine, dar se putea si mai bine. S-au prezentat echipajele, am cantat la foc dar din pacate a batut vantul.

Am uitat sa mentionez ca pe langa noi si echipajele, ni s-au mai alaturat si 3 persoane de la Albamont.

Sambata dimineata a plouat (de pe la ora 5) dar s-a oprit pe cand ne-am dus pe traseu. Eu am fost sa culeg marcajele in urma echipajelor. Pe traseu s-au desfasurat 3 probe si anume, sa construiasca un pod peste vale, sa construiasca un adapost si arbitru trebuia sa se prefaca ca sa ranit, pentru a vedea cum reactioneaza echipajele in cazuri de genul acesta. Toate acestea au avut un real succes, toti descurcandu-se foarte bine. In aceeasi zi au mai avut loc si 2 jocuri, "Panza de paianjen" si "Insula". Primul joc l-am ratat pentru ca m-am dus cu Mafi pana la casa dupa Ralu I. Seara la foc, a avut loc proba artistica. De acolo cel mai mult mi-au placut jocurile unui echipaj din Gojdu ("Piatra fermecata" si "Tribunalul tacerii"). Dupa asta, Albamontul a compus un imn al Ecoturei facut dupa melodia "Viata de vagabond" care a iesit super tare. Inca si acuma il fredoneaza lumea.

Ultima zi, m-am trezit pe la 11, oricum nu aveam ce face mai devreme. S-a desfasurat proba de orientare cu busola, dupa care ne-am impachetat si am plecat inapoi la casa sa facem premierea. Gojdu locul I, Gojdu locul II, CFR locul III, CFR diploma de participare.

Au venit microbuzele, s-a imbarcat lumea si au plecat cu gandul la urmatoarea iesire. Le-am luat date de contact, si tinem legatura.

Eu, Mafi, Alex, Ralu I, Andrei T, Albamont, Ioana, Andy, si cativa concurenti (Oana, Nelu, Mada si Casius) am ramas pana luni, si asa era zi libera, si nici nu ne era dor de oras.

Luni noaptea o fost luna plina => eu in depresie crunta :(

Toti au petrecut si Party Party!, iar eu somn... si Mafi cu mine.

Dimineata, ne-am trezit pe la 10 si ceva, am mancat, ne-am pregatit, am aranjat casa, si am luat-o din loc pe la 4 sa prindem trenul de 7...

Sa nu credeti ca am uitat de "planul cu Alex"... ei bine, a esuat. Aveam nevoie de lumanari. Desi faptul ca era luna plina, era un factor numai bun pentru ce aveam de facut (da nu va zic ce)!! Anyway, poate cu alta ocazie...

Puse cap la cap, cu bune si cu rele, totul a iesit bine, lumea s-a simtit bine, tinem legatura si speram sa ii mai vedem si cu alte ocazii!

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine