Cică Valea Boiului...

Exact!! Cică...

Când am fost in Ungaria, mulţi au mers pe Valea Boiului. Acolo erau planurile defapt. Şi cum am fost plecată, am zis că vreau şi eu. Ne-am strans 10 peroane şi vineri ne-am luat la drum. Toate bune şi frumoase. Am ajuns în gară, vreme relativ ok. În Bratca, ce să mai... ploaie torenţială!! Eu şi cu chitara, atâta imi lipsea să se ude. Noroc că husa e cât de cât impermeabilă. Am hotărât atunci că nu mai mergem pe Boi că dacă va fi vreme din aia, va fi de-a dreptul "minunat". Aşa că am hotărât să urcăm la Damiş. Am stat în gară până a reuşit Mafi să dea de Aldo, care era la casă deja şi a venit după noi cu maşina. Am mers noi fetele şi am dus bagajele, iar baieţii pe jos! Având în vedere că am pornit-o cu corturile, de ce să stricăm asta. Le-am ridicat în curte! Bineînteles, vremea nu a ţinut cu noi. A plouat aproape non stop!

Sâmbătă pe la 12, am plecat pe traseu până la Peştera Moanei. A început să picure un pic dar s-a oprit repede. A fost lumea să vadă peştera (eu nu am mers din unele motive). Apoi, în loc să mergem pe unde am venit, ne-am luat pe drum. Problema era că pe acolo nu a mai fost nimeni până atunci. Deci nimeni nu ştia drumul. Bineînţeles, a început ploaia. Dar nu se mai oprea. Am luat pelerinele pe noi (cine a avut) şi am continuat. Nimeni nu a ştiut în schimb incotro o luăm, doar cu ideea că ajungem în Damiş în sat. Şi a plouat tot mai tare, până a trecut apa şi prin pelerine şi prin TOT! Am ajuns într-un final acasă, dar UZI până la PIELE! Aşa ploaie nu am prins în viaţa mea. Din păcate nu m-am simtit tocmai bine, că altfel, nu aveam bai de ploaie!

Seara în şura, am jucat un pic Bozo. Palinca de Damiş este foarte buna!! După care, eu cu Mafi somn, restu cred că au rămas la foc. Gălăgie, prostii... deranj, nervi, iritare etc... Dimineaţa "morală". Nu e nici o problemă, pe viitor atenţie.

Duminică, din nou ploaie. Teoretic acasă, practic, NEAH! Au plecat acasă câţiva şi am rămas doar 5. Seara am stat din nou în şura şi am ceterit un pic... după care ne-am mutat sacii de dormit in casă şi în şura, care pe unde a vrut. Toţi rupţi de oboseală. Luni dimineaţa, deşteptarea, lună si bec casa, pornit spre casă. Din fericire nu a plouat deloc! [...macar atat...]

Aştept următoarea ieşire... TREBUIE SĂ PLEC!!!

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine