Schimbare

Lumea a fost, este şi va fi veşnic nemulţumită. Tot timpul se va sătura de ceea ce are şi va dor altceva sau, şi mai rău, doar va dori ceea ce nu are.
Lăsând asta la o parte, de altceva vreau să mă leg. Lumea e într-o continuă schimbare. E logic. Evoluăm. Ajungem în anumite puncte când ne dăm seama că ceva nu e ok. Ceva nu merge bine, Nu ne simţim bine, nu ne convine situaţia în care ne aflăm. Degeaba încercăm să aflăm cum am ajuns acolo că de multe ori răspunsul este "de prost ce am fost". Unii se conformează alţii vor să se schimbe.
Acuma, ce mă scoate din sărite, este chestia aia că vrei să te schimbi, dar nu faci nimic în privinţa asta. Aştepţi mană cerească, mesaj de la sfinţi, naiba ştie ce aştepţi. Imbold!
Păi măi oameni buni. Imboldul ar trebui să fie însăşi dorinţa de schimbare. Acuma depinde cât de tare vrei asta. Daca vrei ceva, stai şi în cap să obţii. Dacă nu te strofoci prea tare înseamnă că nu vrei. Sau că e ok şi aşa, că te descurci cumva. Păi nu e bine. Dacă te mulţumeşti cu puţin, nu evoluezi, stagnezi, rămâi blocat şi ajungi în şanţ.
Acuma asta nu înseamnă să alergi după cai verzi, să îţi doreşti imposibilul şi să te legi de ce nu se poate. Dar cred că un om cu inteligenţă medie face distincţia între realism şi idealism. Ştie ce se poate şi ce nu.
Dacă nu ştii cum, ai atâtea exemple în lumea asta, poţi alege oricâte drept puncte de inspiraţie. Învaţă din greşelile altora dacă nu poţi chiar singur. Metode sunt, trebuie să vrei!

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Organizare si Bullet Journal (BuJo)