Depresie


Se spune că ceea ce nu te omoară, te face mai puternic. Dar ca acest proces să se desfăşoare trebuie să punem şi noi umărul la treabă şi chiar dacă doare să ne ridicăm în picioare şi să continuăm să mergem.
Chiar dacă nu vedem nimic înainte, trebuie să mergem în continuare. Poate fi negru şi înspăimântător înainte şi poate să pară că nu duce niciunde drumul dar trebuie să ignorăm frica şi să nu ne oprim din mers. Şi când eşti urmărit cel mai bine e să te mişti. Dacă rămâi pe loc, mori! La fel e şi în viaţă... dacă rămâi blocat, eşti mort.
Dacă prinzi putere şi o doză de curaj, ignori puţin ce e în jur, până se lipezeşte minte, şi mergi mai departe.
Este o chestie. Atunci când simţi că nu mai poţi, eşti defapt departe de a nu mai putea. Şi de îndată ce te ridici, îţi dai seama că e aşa. Pentru că din moment ce ai reuşit să te ridici, e dovada vie că mai poţi. Logic, nu? Dacă chiar nu mai puteai, nu te ridicai.
Plus de asta, atunci nu mai poţi când eşti mort! Deci până nu mori, mai poţi. Aşa că de ce să alegi să rămâi blocat când te poţi mişca? Tot ce am spus eu aici ţine de alegere. Alegi să trăieşti în ciuda a ceea ce s-a întâmplat şi să îţi demonstrezi ţie că eşti puternic şi nimic nu te doboară sau să mori şi să laşi în urma ta amintirea unui laş care nu a fost capabil să depăşească un câcat de obstacol.
Şi apropo, oricât de mari ţi-ar fi baiurile, gândeşte-te o secundă că tot timpul vor exista probleme mai grave ca ale tale şi oameni care le vor depăşi iar tu nu eşti capabil să treci peste ceva minor.
So stop being a wimp and live your fucking life! It's your only one!

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Organizare si Bullet Journal (BuJo)