Defileul Crisului


ECOTOP si Clubul de mediu a organizat azi o excursie in Defileul Crisului. Ideea a fost sa mai cunoastem lume noua, sa mai atragem oameni noi in organizatie, sa ne facem noi prieteni. Si pot spune cu convingere ca a avut un real succes!!
Am avut 10 persoane cu care ne-am plimbat, ne-am jucat, si speram sa tinem legatura si sa ni se alature!
Am pornit din Oradea cu trenul de Cluj Napoca de la ora 7:40. Pe la 8:50 am ajuns in Halta Vadu Crisului. Am mers pe versantul drept, defapt ne-am plimbat, am admirat peisajul de pe belvederi, in special de pe "stanca cu cruce". La prima belvedere, am facut un joc de ice-breaker si anume "Eu sunt... si-mi place sa...", astfel, am aflat cum ii cheama pe fiecare si ce le place sa faca (dupa cum reiese si din numele jocului). Ne-am continuat drumul, pauze (si de masa), odihna, povesti etc. In padure, unde am gasit teren mai drept, am facut doua jocuri: Tanti Rozi si incalcita in doua moduri, din care una nu ne-a iesit... adica nu am reusit sa ne descalcim. Totusi, tanti Rozi a ramas in mintile tuturor!! Intr-un final am coborat la calea ferata, de unde am urmat-o inapoi un pic pana la Halta Pestera si de acolo am fost sa vizitam Pestera de la Casa Zmeului. Axi ne-a explicat in mare cam ce se gaseste pe acolo, cum s-a format etc. De acolo am revenit si am mers langa poiana de campare, intr-o mini (sau nu) padure. Pauza de masa, odihna, povesti si din nou jocuri. Ne-am distrat pe cinste cu Trenuletul!
Cand toata lumea a fost gata, am pornit-o spre Suncuius; soarele stand cocotat la noi in cap.
Ajunsi acolo, am trecut peste pod si ne-am plantat la o terasa la o racoritoare......
The end of the day (trip), in tren, unii mai obositi ca altii.
Nu stiu de ce, pe mine una m-a obosit mai tare excursia asta decat cea de marti, desi a durat mai putin. In orice caz, a meritat!
Deci, repet, speram ca excursionistii s-au simtit bine si ca ni se vor mai alatura si cu alte ocazii!

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine