Hey! I won!!

Într-adevăr am câştigat! 

Ce? Un weekend la Poiana Braşov pentru două persoane la hotelul Rina Vista! Include: cazare 2 nopţi, mic dejun, acces gratuit la saună şi acces gratuit  la internet wireless în zonele publice ale hotelului.

Cum? Concurs online!

Unde? Aici!

Cum? Well, simplu. Nu voi pălăvrăgi mult că nu are nici un sens. Ideea este că s-a lansat a VII-a ediţie constând în acelaşi premiu.

Să o iau de la început. Am aflat de toată treaba asta printr-unul din site-urile care prezintă concursurile online care se derulează. Astfel am ajuns la acasa[dot]ro pe forum unde au fost prezentate regulile concursului. Trebuia să răspund la o întrebare şi anume, "Pornind de la informatiile de pe site-ul Rina Hotels, care crezi ca sunt serviciile care nu ar trebui sa lipseasca din oferta unui hotel in care sa-ti petreci vacanta? Motiveaza."

Se pare că răspunsul dat de mine a ieşit învingător. Mă pot simţi mândră că am terminat profilul turism la liceu (Colegiul Economic "Partenie Cosma"). Aici puteţi citi ce am scris (username: anamaria91).

Concursul s-a încheiat în 15 iulie, zi în care am şi fost anunţată că am câştigat. Mi-a plăcut faptul că am fost anunţată atât telefonic cât şi prin e-mail. Mai rămâne să consum premiul. Cei care au mai avut parte de acest premiu la ediţiile anterioare a concursului, au fost pe deplin mulţumiţi de tot! Sper să rămân şi eu cu o impresie plăcută. 

Spuneam mai sus că mai există o şansă la acest premiu. S-a lansat a VII-a ediţie şi încă nu e târziu să raspundeţi la întrebare. Pentru a face asta, este nevoie de înregistrare pe acasa[dot]ro si pe forum. Concursul se afla aici!

Multă Baftă!!

Comments

Popular posts from this blog

1 000 000 Likes

Peste tot CÂCAT!

Viata cu 5 pisici... si un caine